Apropament a la utilització del meló a la cuina
9/2/2010
Hortalisses ecològiques Cal Peretó, juntament amb el cuiner Sergi de Meià vem participar a la fira del meló d'Artesa de Segre d'enguany a una xarrada-degustació, per apropar la utilització del meló a la nostra cuina.
El cuiner Sergi de Meià del restaurant Monvínic de Barcelona (considerat el millor cuiner jove de l'any per l'acadèmia catalana de gastronomia) va el.laborar dues receptes amb els nostres productes.
Per si les voleu fer, les podeu trobar en aquesta mateixa pàgina a la pestanya de receptes.
Events
Informi's del últims events ocorreguts a
Cal Peretó.
Firanoia: Taller de distribució d'un hort urbà
Visita d'emprenedors de l'escola agrària de Tàrrega
Setmana Bio
Arribem a Barcelona
Jornada de portes obertes als nostres camps
Fira de l'Alimentaria 2014 a Barcelona
Botiga online
Estem al instagram, twitter i facebook
Fotos renovades a la nostra finca.
Fotos de la pag. web actualitzades
Cuina del meló 2011
Calçotada família Peretó març 2011
Temporada de carbassó
Ultima setmana de calçots!!!
Apropament a la utilització del meló a la cuina
L'escola Agraria d'Alfarras ens visita
Colaboracions amb la Universitat de Lleida i el DAR
Calçotada amb la gent del restaurant Monvínic
POLÍTICA DE PRIVACITAT
Pàgina desenvolupada per
CompsaOnlineS.L.