Apropament a la utilització del meló a la cuina

02/09/2010
Hortalisses ecològiques Cal Peretó, juntament amb el cuiner Sergi de Meià vem participar a la fira del meló d'Artesa de Segre d'enguany a una xarrada-degustació, per apropar la utilització del meló a la nostra cuina.
El cuiner Sergi de Meià del restaurant Monvínic de Barcelona (considerat el millor cuiner jove de l'any per l'acadèmia catalana de gastronomia) va el.laborar dues receptes amb els nostres productes.
Per si les voleu fer, les podeu trobar en aquesta mateixa pàgina a la pestanya de receptes.
Apropament a la utilització del meló a la cuina
20100903124501727pereto.jpg
20100903124529493pereto.jpg
20100903124551705pereto.jpg
20100903124614066pereto.jpg
20100903124635833pereto.jpg
20100903124706704pereto.jpg
20100903124732372pereto.jpg
20100903124751554pereto.jpg
20100903124815821pereto.jpg
POLÍTICA DE PRIVACITAT Pàgina desenvolupada per CompsaOnlineS.L.